SKV SKI POKAL 2022

Sambata 26.03.2022 si Duminica 03.04.2022, s-a desfasurat editia a XVII a, a SKV SKI POKAL. A fost o editie reusita, la care am avut 45 de participanti la adulti si aproximativ 100 de participanti la copii. La copii au fost inscrisi 125 de participanti, insa conditiile meteo ne-au obligat sa amanam concursul de doua ori, astfel ca anumiti copii au renuntat la participare.

Aceasta editie a constituit o premiera, deoarece a fost organizata in comun de sectiunea Brasov impreuna cu sectiunea Bucuresti, dupa ce pana la editia a XVI a, concursul a fost organizat de Rolf Truetsch, cabanierul de la Cabana SKV Postavaru.

De asemenea, concursul a fost redenumit in SKV SKI POKAL pentru adulti si SKV KINDER SKI POKAL pentru copii, in asa fel incat sa reflecte realitatea celor doua concursuri separate. Au fost 6 categorii la copii si 5 categorii la adulti, atat la Masculin cat si la Feminin, deci un total de 66 de premii.

Pentru a putea asigura aceste premii am avut alaturi cativa sponsori care ne-au sprijinit financiar si cu produse pentru Kit-ul de participare si pentru premii. Acestia sunt urmatorii: BCR, OLYMPUS, BUFF, SELGROS si ALMDUDLER. Le multumim pe aceasta cale pentru suportul acordat.